Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta kritik

Om man inte kan ta kritik
då,
bör man
jobba solo




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-09-02 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan