Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillar dig

Jag gillar dig
när du har choklad på kroppen
och jag får slicka dig ren

Jag gillar dig
när du lyfter tyngden
från mina axlar

Jag gillar dig
när du väcker mig ur dagdrömmar
och berättar vart jag ska köra

Jag gillar dig
när vasken är tom
och jag kommer hem
som ett levande lik

Jag gillar
dig
när du har feber och jag
får pyssla om dig

Jag gillar dig när du rider
när du
suger och
när du inte tror att du duger

Jag gillar dig
när du är
du




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-02 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan