Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande ljus och förhoppningar

Jag söker mig mot det mörka
men ser ändå ljust på tillvaron

Konflikter är
som plikter mot
sitt sanna nu

Rök och whisky
i en trång
lokal

Djupa andetag
och stilla ro

Vem behöver en gondoljär
när det finns
levande ljus
och hoppingivande leenden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-09-02 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan