Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig sådär, jätte alltid.

Ibland , bara ibland.
(eller, kanske rätt så ofta)
Så tänker jag tillbaka.
på oss,
(eller, det jag trodde var oss)
Och ibland, bara ibland,
Så saknar jag det.
(faktiskt rätt mycket eller, jätte mycket)
Men det kanske var meningen att det inte skulle bli vi.
( Men fortfarande vill jag inte tro det själv.)
Jag litade på dig,
sådär jätte mycket som bara jag kan.
Och jag trodde verkligen du tyckte om mig,
och tänkte på mig sådär som jag tänkte på dig, jätte alltid.
Men aldrig, trodde jag att du skulle lämna mig,
och det gör fortfarande lika ont att inse att det var mig du valde bort.

Vet du?
Jag drömmer fortfarande drömmer om dig,
och du är fortfarande den första jag tänker på varje morgon.
(så som du har varit de senaste 6 månaderna)




Fri vers av Maaanda
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-09-02 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maaanda
Maaanda