Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kände för att skriva något aggresivt


Du ska krossas

Jag ska krossa dig
i tusentals bitar
sen ska jag sopa upp dig
och spara dig i en glasburk

Sen ska jag placera dig synligt
så att jag varje dag kan njuta
av ditt fördärv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-09-03 09:38



Bookmark and Share


    Erika H
du är för snäll för att vara arg.....
*ler*
njutbar läsning är det!!!
mycket bra
erika alias cissi
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan