Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fem är de Sinnena


Sinnenas parad

Jag önskar du kunde se det jag ser
Jag önskar du kunde höra det jag hör
Men jag vet att om du bara håller om mig,
tar mig i din famn
så får du känna mina dofter
och förnimma mina smaker




Fri vers av Nina
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-03 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina
Nina

Mina favoriter
Sinnenas passioner