Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är lite svart idag kul på ett sjukt sätt


Penetrera

Jag ska penetrera
ditt kukaktiga inre
och fylla dig
med en lösning
som aldrig kommer ut

Men då
är jag fri




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-09-03 11:42



Bookmark and Share


  Katrin
Eh, så fri kanske man inte är...ofta händer det ju att man skaffat en arvinge.....kanske utan att vilja?
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan