Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När masken spricker

Det händer att
du tar din egen puls
bara för att försäkra dig
om att du verkligen lever

Det händer att du reflekterar och sedan spyr

Det händer att
du känner dig
snygg och tillfreds
efter åtta vinglas

Men när vinets verkan
tagit slut
så är du återigen den fulaste
på planeten jorden

Ibland säger
någon
något
uppmuntrande till dig

Det är som att
krossa en spegel
och försöka limma ihop den

Det händer att
du ler
men det är bara när
masken spricker




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-09-03 18:34



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Helt slående !
Snyggt o sant för många !
Mycket bra diktat Ola !
2006-09-04

  Christer Eriksson
här var ett litet guldkorn, speciellt inledningen som är magnifik, snyggt..
2006-09-03

  TiVa
Been there.. no, wait a minute, I'm still here!!

Oerhört bra beskrivet.. känner igen mig precis!
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan