Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnögon


Dina ögon e min sommar
och jag solar mig i dom
du e mörker
där ljus alltid
finns




Fri vers av Soo_beautiful
Läst 357 gånger
Publicerad 2004-11-11 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soo_beautiful