Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Dej.


Drömmar


Drömmar flyger som
Fåglar
för att återvända
Efter
en kylig vinter av
Sömn.




Fri vers av Soo_beautiful
Läst 525 gånger
Publicerad 2004-11-14 22:21



Bookmark and Share


  edey

2004-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Soo_beautiful