Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade.


Min hud andas din längtan


Med dej i min famn
e det enda klädesplagg som
Skiljer
oss ifrån varann e våran elförande
Hud
mina fingrar har letat sej i hemliga bergsgångar
och vulkaners smältande hetta har
bränt de av längtans eld
mina läppar kysser din vaniljhud
och målar lidelsens flammor längs din mage
lusten har skrivit under dina känslor med mina
initialer
och allt jag kan tänka på
e hur bra din underläpp
Passar
in under min överläpp.




Fri vers av Soo_beautiful
Läst 562 gånger
Publicerad 2004-11-15 14:42



Bookmark and Share


  Nanna
gåshud...
2004-11-15

  Ilana
och erotiskt skrivet! njut av kärleken!
2004-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Soo_beautiful