Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stolt poet

När man har fått 1000 läsningar
på sina texter under en vecka

Då bär några människor
med sig
ens ord
i livet


är man en
stolt
poet





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-09-03 19:23



Bookmark and Share


  Jessi
Tror jag människor kan gör i vilket fall som helst, men det är klart att det är kul!
2006-09-03

  Cris
hm...det kan man vara... tänk..
även om hälften av dem inte är lästa
helt igenom så i alla fall öppnat texten

Var stolt
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan