Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ursäkta ni som trodde er få en erotisk upplevelse


Sex sex sex

Djävulens nummer
förföljer mig
i vardag och
i helg

Jag öppnar min mun
och
sväljer

Min förbränning är
grym




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-09-03 20:19



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
*skrattar* ursäkten godtagen!
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan