Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara drömmar

När man har ett mål
och kämpar för att nå det

Då blir man sällan besviken

Men om man har ett mål
och
ligger på soffan och dagdrömmer

Då blir det ofta bara
drömmar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-09-03 20:26



Bookmark and Share


  a h de v
njaa, håller inte riktigt med, tycker inte om den här texten för att den är lite "klämkäck" liksom och det känns nästan som om jag läser "hundra kloka tips i svenskens vardag" typ. ta det absolut inte personligt, jag tycker väldigt mycket om dina vardagsrealistiska texter, du skriver enkelt, charmigt och väldigt tilltalande, men just denna är inte så sann för mig. när jag har ett mål och ligger och dagdrömmer på soffan utvecklar jag oftast målet, skriver en dikt i huvudet om det, ser fina bilder i hjärnan eller får ideer om hur jag kan klappa katten på ett annat sätt.. för mig är inte det viktiga att jag når målet, utan att jag utvecklas under vägen mot målet.. sen är drömmar inte -bara drömmar- utan fantastiska mål i sig, att kunna skapa och froda och bara leva i drömmarna.
2006-09-04

  john ekström
så rätt så, klockren liten tankeställare som rycker tag i en.
2006-09-03

  Neal
Du har så rätt !
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan