Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bea är så söt! Tack än en gång för att du hittade mitt hjärta!:D Älskar dig!!!! <3<3


Bea\'s dikt!

Bea, Bea, Bea
Du är fin och du är snäll
Ja helt enkelt speciell

Bea, Bea, Bea
Du är smart, söt och helt underbar
Har en fin personlighet
Och kan säkert styra ett helt land som en Tsar

Bea, Bea, Bea
Jag tror på dig
Vet att du kommer att lyckas en dag
Hoppas att du alltid finns nära mig
För utan dig finns inget \"Jag\"

Bea, Bea, Bea
Vi går nu här bredvid varann
På en resa genom livet
Glöm inte att stanna upp ibland
Och ta inget för givet

Men mig kan du räkna med
Jag finns alltid här för dig
Och jag tror att även du finns här för mig

Bea, Bea, Bea
Det är något med dig
Som vi alla märker
Du har nog inte förtrollat bara mig
Utan du alla oss stärker

När något är svårt
Du stöttar och hjälper
Går genom det som är hårt
Med både skratt och gråt

Bea, Bea, Bea
Vi har gått igenom så mycket du och jag
Men hoppas att det inte är slut idag!




Fri vers av My_Ladie
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-09-04 18:24



Bookmark and Share


  Triselisa
Hihi... min dikt!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

My_Ladie