Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trasig form av lycka

Man kan tro
att det här är ett liv
att dö lite varje dag

Att andas
in utan att
andas ut

Cirkeln
är rund
och då kan man längta efter en
trasig fyrkant




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-09-04 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan