Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg ett vackert foto...


Mitt hjärta

En gång var jag var mitt hjärta hett som chili,
åren som gått har gjort hjärtat till sten,
inte dött utan stenhårt.




Övriga genrer av Hemsken
Läst 508 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-09-04 23:12



Bookmark and Share


  hurt and broken
Hjärta = kärlek

stenhård kärlek = bättre än lös kärlek...? Visst..? :0)
2008-02-02

  aol
stenhårt men inte dött gillas
2008-01-20

  Helena
Fint skrivet, men sorgligt...
2007-10-09

  Jack_iX
Mycket bra associationsteknik ... gillar bildspråket !
2007-10-07

  Sanningsägaren
men håller också
för det mesta...
2007-10-06

  Bossewi
Hårding där!
Jag tar med kryddburken när vi ses!
Du är ju bra!
2007-09-15

  aftermath
aj då...kanske det ändrar sig på lång sikt. chili ...
2006-09-12

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
"en gång var mitt hjärta hett som chili" - en ny, spännande, het och färgstark liknelse. Mycket bra poetisk bild, helt enkelt!
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Hemsken