Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älgjakt pågår och jag ser ur minnet.....


Höstjakt

Hör jägarens skott
en älg, med sexton taggar

segnar ner som död




Bunden vers (Haiku) av Hemsken
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-05 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemsken