Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland känns det bra att ha kontakt med barnet inom sig, gör det lättare att umgås med och skriva för barn


Snigeln Tom

Dikt till barnet inom mig

Min lilla snigel Tom
Är ingen igel som
Kan igla kring och runt
Eller prata strunt

Min lilla snigel Tom
Är ingen tiger som
Kan randig va i bur
För han har verklig tur

I trädgården här strax
Tränar läggning och bensax
En brottare han blir
Och kallad herrn och sir

Till England reser han
Betraktas som en man
Tom tävlar mot en del andra
Som på denna jorden vandra




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-09-04 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP