Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livsvillkor i ett antal nötskal


närande och förfärande

Att spara
eller inte spara
det är frågan

att vara sig själv
eller inte
det är frågan

att krama
ett barn
eller skita i det
det är frågan

frågorna har svar
så självklara svar
ändå är det ingen
som klara av
att leva så
bara existera
och uppgå i det grå




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-09-04 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP