Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ticktick... tack för idag

tidtagare

tar tid
visar vad vi har
och vad vi har förlorat

man kan ju undra varför vi inte kallar den tidsgivare

är det för att det man mäter inte är
det man gjort
utan det man inte hunnit göra?




Fri vers av utopia
Läst 319 gånger
Publicerad 2004-11-12 21:55



Bookmark and Share


  johii
kan du ;-)
2004-11-13

    ej medlem längre
Bra och tänkvärd
2004-11-12
  > Nästa text
< Föregående

utopia
utopia