Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sankmark

Jag blir aldrig nöjd
och inte heller du
sa dom till varandra,
i tystnad

Skuggor
på väggarna
växte i takt
med solens bittra
nedgång


Fingertoppar
som förr ivrigt
smekt den knottrande huden
användes nu
till att torka
tårar

Hur går man vidare
när två
stycken står i
sankmark





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-09-06 21:28



Bookmark and Share


  Nattis83
Mycket fint skrivet som leder till djupa tankar, tack min vän! forsätt så /Natalie
2006-09-08

  DanSan
Ring Olles Gräv och Schakt och be honom

gräva drännerings dike därefter varma

handdukar smoth musik och en öppen

brasa och låt hjärtats musik tala med

värmande ord!!!

MVH Dan

********************************
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan