Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppar och landar

Hur kul är det att tugga luvor
och spotta
blod

Vem räknar
tandpetare
i tullen

Lisa
söker kärlek
men finner oftast
flyktig
sex
och tilfälligt uppvärmda lakan

En whisky
och en platta med Tom Waits
två delar liv

Jag brusar
upp fortare än en brustablett
och lugnar mig fortare
än
en korv med mos är
uppäten

Hoppar
och landar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-09-06 21:37



Bookmark and Share


  DanSan
*********************************************

Hej Ola!!!

När jag läser denna dikt så kommer jag oavkortat

att tänka på Tom Waits "A Christmascard from a hooker"

och just denna låt som kommer från "Blue Vallentines" är

så innpräntad i minnet att jag ler förtjust när jag läser din

dikt som är helt outstanding!!!

MVH Dan

*********************************************
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan