Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅ DJÄVULEN

Må djävulen skära mitt ansikte i strimlor
må gudarna vanställa min kropp
ty jag verkar vara det äckligaste du upplevt
hela du säger stopp.
Jag kan se ut hur fan som helst
bara jag inte ser ut som mig själv.
Min skapare värför hatade du mig så?
förvänta dig inget annat än förakt tillbaks.
I skuggorna lever jag för solskenet är jag skygg
väntar bara på nästa pisksnärt ska vina över min rygg.






Fri vers av Mattias Andersson
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-09-07 00:17



Bookmark and Share


  heavymetalunge
de va jätte fint..
jag kan verkligen leva mig in såå i dina texter de känns som att du precis skriver om mina kännslor..
du e jätte duktig på att utrycka dig..
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Andersson
Mattias Andersson