Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVNADSÅNGEST

Tids nog får jag dö
Det är det enda jag önskar nu.
Osäkerheten maler i mitt huvud
Är det bra eller dåligt emellan oss?
Mina pengar räcker inte till.
Allting känns så långt bort
bara sorgen och ångesten är nära,
de har planterat en knut i min mage.
Jag ser inte vad som händer omkring mej
fastän mina ögon är öppna.
Ärligt talat så bryr jag mej inte.
KOM! ångest och elände, regna över mej
och jag ska bara stå där och skratta.




Fri vers av Mattias Andersson
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-09-07 00:26



Bookmark and Share


  heavymetalunge
Du har gjort mig mer självdestruktiv än nånsin för att du bär fram de vackra med de..
de är sååå vackert
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Andersson
Mattias Andersson