Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅRAR

Vart lagras alla tårar som aldrig fälls
Jag har inte låtit en enda ut
För många andra kanske dom är slut
Dom kanske är fyllda med besvär
De tårar man går och bär
Man kanske skulle må bättre
om man lät dem rinna längs en kind
Det kanske räddar en ifrån att bli blind.




Fri vers av Mattias Andersson
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-09-07 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Andersson
Mattias Andersson