Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstädning

Höstvindar viner
genom sinnet, men kanske
städas skiten ur




Bunden vers (Haiku) av Lisanne
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-09-07 14:28



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Skulle va riktigt skönt med en storm nu.
Är så led på sommarmånaderna.

Bra liten dikt.
2006-09-27

    Hemsken
Det kan man alltid hoppas! Bra skrivet.
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lisanne