Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nekrologen

har redan skrivit
min bästa väns nekrolog
det var för tidigt

de sa den var fin
farfar sa du skriver bra
önskar jag sluppit




Bunden vers (Haiku) av Lisanne
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-09-15 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisanne