Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

André Swahn.

Inga ord är nog för hur underbar du är.




Övriga genrer av Hedvig Lindgren
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-09-07 18:10



Bookmark and Share


    eva m h
Härlig kärleksförklaring!
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Lindgren
Hedvig Lindgren