Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än livet

Spindelväven i taket
rubbar inte mina fötter
på golvet

Telefonen är trasig
men kommunikation
finnes

Rådjuren
springer
och jag hinner
nog till
jobb
idag med

Trots allt
så är ingenting
större
än livet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 146 gånger
Publicerad 2006-09-07 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan