Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna efter med hjärtat

Han rotade i jorden
inte för
att finna något
men för att sopa
bort alla spår
av snobbig
ytlighet

Han var trött på
det
\" goda livet \"

Han ville leva i verklighet
och känna
efter
med hjärtat




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-09-07 21:16



Bookmark and Share


  Nattis83
Hoppas att folk tar till sig dina ord och följer dem, fler borde göra det! Tack, den var underbar. /Natalie
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan