Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort, heligt och ballt

Vad är det som passerar
som spricker och
kravlar i mörker

Vad är det som blåser
i mig,
som tänjer
utmanar
landar

Vad är det
som
balanserar på
vassa glasbitar,
vad är det som
älskar
och äter gelehallon
samtidigt

Vad är det
som syns från olika vinklar
och simmar
mot puppan

Det är varje dag
överallt
stort, heligt och ballt

Livet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 157 gånger
Publicerad 2006-09-09 07:38



Bookmark and Share


  Josi
Storartat om livet!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan