Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

song to say goodbye

Du var det enda jag ville ha
det som vi hade var så bra
men en dag så fanns det inget jag
du hade förentrats allt va inte som de var
du sa att du slutat älska mig
allt som vi byggt up rasa nu samman
mit liv gick i spilror så jag vill sluta andas..




Övriga genrer av Mörkertal
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-09-09 11:36



Bookmark and Share


  osynlig
du kommer klara det. jag looovar. du är bäst (L)
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mörkertal
Mörkertal