Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har skikat in en arbetsansökan till framtiden


Jag har skikat in en arbetsansökan till framtiden.
Medans tiden går, förlorar andra makt älder blir äldre
yngre börjar växa. Nåra står still nåra vill stana kvar.
vissa som ja lever i den tiden när man inte vet något
om sinna vall. Men då kan man se sig omkring fånga
en dag, tex ida. och sedan bara va.
men då skäns det skönnt att ha skikat in sin ansökan in
i framtiden som ingen vet om idag.




Övriga genrer av Mörkertal
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-12-02 18:40



Bookmark and Share


  osynlig
Vilken sööt :)
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Mörkertal
Mörkertal