Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

 

 

Smärtsamma väntan

längtan efter din saknad

få ömma med dig

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av steffe struts
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-09-09 15:49



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Vackert och mycket ömt skrivet!
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts