Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försenad ånger

När
likgiltiheten stirrar in i
dina
självmords benägna ögon

Då är tåget en
befrielse


När allt i ditt liv har gått
i fel fil

Då är en sväng på ratten
lösningen


Men om du hade kunnat läsa
i dina anhörigas ögon

Då skulle du ha gråtit blod
av ånger





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-09-09 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan