Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

I mitt hjärta
finns en sång
och det är dig
den handlar om
och alla känslorna
dom bara väller
fram ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2004-11-14 13:39



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så söt och känslig! Underbar
2004-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan