Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad i strid

Kampen var hård
rentav outhärdlig

Du kämpade in i det sista
och jag för fel sak

Segern blev min och
förlusten likaså

Du saknas av mig
men det var jag som
gick förlorad i denna strid




Övriga genrer av Butch1
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-09-10 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butch1