Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig nära min kära

Varför säger du så,
Att du saknar mig
Varför gör du så,
Att jag saknar dig

Vem var du då,
När jag höll dig kär
Vem är du nu,
När du ej är här




Övriga genrer av Butch1
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-09-10 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butch1