Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spärra in mig






Jag måste vara galen.

Ja, jag borde spärras in.

Vem vet vad jag kan göra?

Jag kanske gör något hemskt.

Något förfärligt.

Ja, oförlåtligt.

Ja, jag borde spärras in.

För mig bort!

Lås in mig,
bakom murar,
taggtråd

och

sätt mig i tvångströja.

För jag vet inte vad jag gör

om jag inte får träffa dig snart.




Fri vers av Naemi
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-09-10 17:03



Bookmark and Share


  aPorcupine
Kär och galen brukar det väl heta ;) Snyggt skrivet!
2006-11-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Klockren!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Naemi