Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Om alla har ett gemensamt
mål

Då blir det sällan
misslyckat på
vägen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 178 gånger
Publicerad 2006-09-10 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan