Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under sprucken måne

Det finns inga tillfälligheter
inte heller
är vi
druckna under sprucken måne
utan orsak

Vinden sveper
sina möjligheter,
fjärilar
dör i jakt efter regnbågens skatt


Någonstans
är allt
mycket lättare

Men min puls
slår i takt
med dina andetag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-09-10 18:45



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hm när jag läste tänkte jag hela tiden
här har jag hittat diktens guldstrycke
men sedan visade det sig att alla stycken
hade någont som jag verkligen fastnade för

är vi druckna under sprucken måne utan orsak
fjärilar dör i jakt efter regnbågens skatt
och Någonstans är allt mycket lättare

helheten blir en pralin på tungan,
gillar den mycket
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan