Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydlighet

Om man förtydligar
sig själv
gång på gång

Då blir man till slut
otydlig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-09-10 19:40



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Där satt den!! pricken över i !!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan