Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men egot mår bra, tackar som frågar

Det lutar åt rakt
sa den snea
muraren

Frugan
teg
för hon var trött
på hans kneg

Älskarinnan
var bortglömd
på ett hotell
någonstans
i stan

Ännu mer
bortglömda
var deras barn




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-09-10 19:45



Bookmark and Share


  blåljus
otroligt bra!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan