Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvor

Pollen i din ljuva sommarbris
Mitt landskap i rullning vaknar till liv
När du öppnar din blodröda mun,
ringlar imma fram, svallar över mig,
likt vaggande vågor som omfamnar strand

Vid skogens bryn trollas det älvor fram
På näpna och bara små fötter de dansar
Med lycka och tårar över min bringa
Ty inte ett spår de lämnar kvar,
när de åter seglar iväg, över daggstänkt gräs

In i glömskans drömrika sal




Fri vers av _Chyna_
Läst 608 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-10 23:10



Bookmark and Share


  aol
härlig trollsk drömsk poesi gillas
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

_Chyna_
_Chyna_