Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskinlig pansarplåt


En fiskmås skrattar förbi
Barnen bygger uråldriga sandslott
Vi ritar streck i sanden
Och leker som vi brukar

När kvällen kommer
Sträcker sig också tidvattnet in
I förberedelse
För uråldriga sandslott




Fri vers av efflux
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-09-11 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efflux