Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något om att lida och sédan förlåta eller be om förlåtelse


Förlåt mig

Bara att tänka på dig,
förgyller min dag.

De allra första ord
att säga till någon jag sårat,
nästa gång vi möts




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-09-12 10:40



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så underbart i si enkelhet.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP