Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I våra ögon

Blodröda måne

smeker natten med sitt
trollska sken


Förvandlar
oss till barn igen

stjärnfall
i våra ögon




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 182 gånger
Publicerad 2006-09-12 21:02



Bookmark and Share


  a h de v
härliga ord. jag är så imponerad av din produktivitet, snart tretusen (!) texter och de flesta håller måttet ;)
2006-09-13

    Bodil Sandberg
Vilken underbar dikt Ola!!!!!!
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan