Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till sängs med ...

Jag gick till
sängs
med pennan

Dagen
efter
föddes en
dikt ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 338 gånger
Publicerad 2004-11-16 15:44



Bookmark and Share


    Malin Johansson
att sova på pennan kanske ger en dikt ( kanske skall prova det )
2004-11-16

    ej medlem längre

2004-11-16

  ospray
skrivet...men vässa inte pennan så
den är för vass bara... =)
2004-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan