Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte orka

Godmorgon
nu är det natt igen

Spindelväven
fångar
både stort och
smått

För trånga skor
klär
inte för
stora fötter
och ett sprucket leende
är inte vackert

De inre suckarna
speglar sig
i svart

Men att inte orka

är inte att ge upp




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-09-13 22:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nej att inte orka är inte att ge upp - man måste återhämta sig...kram
2006-09-14

  Propella
Åh... Vilka slutrader! Shit. Du har så rätt och oj vad det är bra skrivet.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan